Буревестник - Български подкаст за геополитика

Изтегляне на приложението
Слушайте:            

Присъединете се: 

За контакти: gb.vba@tsacdop.kintseverub
Начало
Подкаст
Кратки разбори
Преводи на чуждестранни статии

Ще стане ли България следващата Украйна?

Раздел: Кратки разбори
16.01.2024 г.


От САЩ военният ни министър обявява, че в България щяла да се строи „натовска“ инфраструктура - пътища, железопътни линии, тръбопроводи, която всъщност да превърне България в американска фронтова база срещу Русия. Подобна инфраструктура е очевидно нападателна - готви се нахлуване на „натовски“ войски към Русия в последен опит тя да бъде подчинена на глобалистите, след като текущият очевидно върви към провал.

Съдейки по Украйна, очевидно на фронта ще бъдат хвърлени такива като нас, а не американски или западноевропейски войски. Особено България и Румъния, защото сме Православни страни, а най-големият враг на глобализма е Православието, както сме казвали и доказвали в редица наши предавания. Православни народи да се избиват помежду си - това е мечта и най-голяма цел на глобалистическата върхушка. Особено ако това е насочено срещу най-силната Православна страна - Русия.

Не е случаен и призивът на министъра за пълна цензура срещу анти-глобалистическите мнения дори и в Интернет. И, най-важното, за пренаписване дори и на историята, така че да нямало факти, които да будят признателност у Българина към Русия. Какво, вече няма да се учи за Руско-турската война и Освобождението? Това е очевидна подготовка да бъдем хвърлени във война срещу Русия - ако не утре, то в средносрочен план.

Време е да си зададем въпроса „Накъде ни водят сегашните управляващи и докъде ще ни заведат, ако те продължат да управляват?“ Защото на фронта няма да са те, нито децата им. На тях ще им бъдат осигурени топли и сигурни местенца. На нас - не.

Дай Боже да не станем следващата Украйна! Но това зависи най-вече от нас самите.