Буревестник - Български подкаст за геополитика

Изтегляне на приложението
Слушайте:            

Присъединете се: 

За контакти: gb.vba@tsacdop.kintseverub
Начало
Подкаст
Кратки разбори
Преводи на чуждестранни статии

Умиращата змия хапе най-много

Раздел: Кратки разбори
16.05.2024 г.


Покушението срещу министър-председателя на Словакия Роберт Фицо беше поредното стъпало по пропадащата надолу спирала, показваща все по-ясно истинското лице на „либералната демокрация“. Напълно ясно е защо Фицо е мишена на либералния тероризъм - защото изрази категорична позиция за мир в Украйна, с която и спечели изборите. Освен това е и против „пандемични споразумения“ и всякакви глобалистически номерца, които ЕС се опитва да наложи върху членките си. И тези твърди позиции той и партията му не смятат да променят, с което унгарският водач Виктор Орбан си спечели един много силен съюзник, който замени предалите се в лапите на злото поляци.

Ясно е кой има интерес да бъде убит такъв силен, решителен и получил категоричната подкрепа на народа си водач - службите на някои държави, вършещи мръсната работа на глобалистическите си кукловоди. Не е било трудно да се вербува изпълнител - някакъв словашки „букър“, заслепен и умопомрачен от либералната, богоборческа и съответно човекомразна пропаганда. Човек, очевидно скъсал всякаква връзка с действителността и в този смисъл огледален образ на ислямските терористи. Единствената разлика е, че не носи полумесец на гърдите си, а шестцветно знаме. За него това да искаш народът ти да бъде независим е същото като за ислямския фанатик да се подиграваш с пророка му.

Неслучайно този терористичен атентат става точно когато машата на глобалистите на бойното поле срещу Русия търпи поражение след поражение и вече единственият въпрос в тази прокси-война е къде руското ръководство ще благоволи да спре. В Грузия също законът за чуждестранните агенти беше приет въпреки опитите за майдан, и изглежда управляващите няма да допуснат да последват съдбата на печалния Янукович. Но змията хапе най-много, когато знае, че умира. Глобалистите, в яростта си, са готови да задействат подобни умствено помрачени свои пионки, за да ударят своите врагове. За добро или зло, ролята на личността в историческите събития остава огромна, колкото и глобалистическата безлика хидра да се опитва да наложи бюрократична диктатура на една аморфна, гротескна маса. Така че смели водачи като Фицо са скъпоценни и трудно се намират, а е лесно да бъдат отстранени, кой със скалъпено корупционно скандалче (това вече беше пробвано срещу Фицо, но не мина), а в краен случай, както виждаме, и физически. Много по-лесно е да се руши, отколкото да се гради, затова и битката на доброто срещу злото винаги ще бъде с наклонени против нас везни. Но това не бива да ни отчайва!

Българийо, гледай близка, славянска Словакия, и мисли и за себе си! Словакия също е в ЕС, там също има разделение на нормални и либерали, и също нормалните са доста повече. Ако някой си въобразява, че тук няма хора, готови да убиват за либералната идеология, жестоко се лъже. В социалните мрежи ясно се вижда кои мразят ближния си по напълно бесовски начин. Най-отчетлив пример са реакциите на русофили и русофоби, когато им е показано страдание на войници от отсрещната страна. В групата на Буревестник във Фейсбук, когато бъде споделено видео на украински войници, пратени по неволя на фронта, и мизерните условия, в които се бият, русофилите, които иначе напълно подкрепят Русия в тази война, проявяват искрено съчувствие към тези момчета, мнозина от които приличат на току-що завършили гимназията. „Та те са още деца...“, пишат русофилите, пускат плачещи човечета и негодуват не срещу тях, а срещу ръководството на държавата им. От другата страна, когато нещо подобно се сподели за руски войници, русофобската аудитория не прикрива своята радост, присмех и злоба, пожелава им „да наторят чернозема“.

Внушеното на либерала чувство за превъзходство над нормалните хора не се различава много от внушеното на ислямския фанатик, че неверниците не заслужават да живеят. Така че не вземайте сегашното относително спокойствие в България за даденост... Трябва да бъдем бдителни спрямо тукашните либерали и да правим всичко по силите си да потушаваме огньовете на омразата, които глобалистите неизбежно ще се постараят - и вече се стараят - да разпалват и тук. Преди да са се превърнали в пожар, който да изпепели нашия народ!

Да се помолим за Фицо да оцелее и да продължи да работи за свободата на родината си!