Буревестник - Български подкаст за геополитика

Изтегляне на приложението
Слушайте:            

Присъединете се: 

За контакти: gb.vba@tsacdop.kintseverub
Начало
Подкаст
Кратки разбори
Преводи на чуждестранни статии

Илън Мъск е руски бот

Раздел: Кратки разбори
30.01.2023 г.


Автор: Дахер Дахер
Обнародване на статията: 30.01.2023 г. (в профила на Дахер във Фейсбук: https://www.facebook.com/dah.lammoth)

Илън Мъск е руски бот.
Тръмп е руски бот.
Всеки, който изкаже мнение, различно от позволеното, е руски бот.

Всяка критика към правителството е хибридна руска атака. Всяко съмнение, подозрение или недоверие към властите е плод на зловредно влияние на руска демонична пропаганда.

За всичко са виновни руснаците и може да оправдаете всяко ваше действие с тях. Войни за ресурси, издевателства в близкия изток, наши диктатори в Африка и Ю. Америка, 800 бази, постоянни инвазии... Всичко това е оправдано, щото ако посмеете са засегнете темата за безумните двойни стандарти и лицемерие, сте... точно така. Рубладжия. Руски трол. Не го правете.

Ако кажете, че бунтовниците в Сирия са наети ислямисти и изверги, вие сте руски бот. Дори роднините ви да са там и от първо лице да разказват. Ако възразите и опишете погнусата от това, че САЩ са незаконно окупирали 1/3 от Сирия и точат 66000 барела на ден, ще ви нарекат асадист и руски бот.

Руски бот. Руски бот. Руски бот. Лесно е.

Дори темата за глобалното затопляне пак руснаците са виновни. Не искате да ядете сочни червеи и насекоми. Руска дезинформация, вкусни са, колко рубли взимаш да казваш обратното, а?

Транссексуални атлети предимно в женския спорт, в женските съблекални и тоалетни? Да, пак руска дезинформация.

Не трябва да мислиш, всичко е смляно на готово. Няма главоболия. Крещиш на всички несъгласни, че са руски ботове и готово. Не трябват аргументи. Не ти трябва да имаш мнение, доказателства.

Бъди послушен, избери силните на деня, с възвишените, с богоизбраните, красивите, умните. Всички заедно сме силни срещу лошите и ще смажем, затворим, накажем, размажем всички руски ботове и вредни тролове. Ще ги елиминираме! Да живее свободата и просперитета!